ARCHIV

Všechny posty na jednom místě

Říká se, že to lidi baví proto:

Píšu články, které vám ušetří bezradné hodiny nad tvorbou obsahu.
Tvořím příspěvky, kde vám poodhalím kus z mého soukromí.
Dělám rozhovory s tvůrci, které vás chytnou za srdce.
Sbírám recepty, co vás posadí na zadek.
Do křesla s hrnkem kávy v ruce.

Tohle všechno si můžete v klidu poslechnout jako podcast,
třeba cestou domů z práce.

Tímto příspěvkem vás hluboce urazím

Tímto příspěvkem vás hluboce urazím

Ok, doufám, že mi tato slova na konci tohoto příspěvku odpustíte, ale snad se mi je v následujících řádcích podaří vysvětlit. Pravděpodobně totiž na sítích nikoho nezajímáte. „Cože? No tak to asi ne, že jo.“ Pojďme si to tedy vysvětlit…

#5 Host: Jakub Enžl-The Strongman

#5 Host: Jakub Enžl-The Strongman

Když jsem se rozmýšlela nad prvním hostem podcastu nebyla jsem si jistá, zda mé pozvání přijme. Na YouTube jsem viděla jeho video, pak druhé, třetí a chtěla jsem vědět, jaký je doopravdy, když odhodí činky. Rozhovor mě musím říct velice příjemně překvapil a povídali bychom si ještě déle.
Pojďte si poslechnout, kdo je Jakub Enžl, když doma zavře dveře, co pro nás znamená autenticita, jaké jsou jeho plány do budoucna, nebo proč nesnáší rajčata 🙂

Voňavý jablečný koláč s karamelovou omáčkou

Voňavý jablečný koláč s karamelovou omáčkou

Podzim je tady a s ním i várka podzimního ovoce.
Z plejády jablka, hrušky a švestky jsem si vybrala jablíčka z oravské zahrádky a připravila jsem z nich dorto-koláč s karamelovou omáčkou, který budete chtít sníst na posezení. Tak jdeme na to.

Tajemství Říma, o kterém se tolik nemluví

Tajemství Říma, o kterém se tolik nemluví

Když jsem se dozvěděla, že se ještě letos podívám do Říma nemohla jsem tomu uvěřit. Vzhledem k tomu, že se jednalo o relativně spontánní akci neměli jsme tolik času plánovat, kam všude se podíváme. Nechali jsme to tedy relativně náhodě. Je to asi po čtvrté, co jsem tu byla, ale pokaždé se mi tohle město jeví jinýma očima. Nevím proč, ale letos jsem ho viděla prostě jinak… 

25-už je to vážně tady?

25-už je to vážně tady?

Věděla jsem, že to přijde, ale když je to tady, člověk to vlastně tolik nečeká. Ne nekonaly se žádné ohňostroje, ani se nepřestal svět točit. Jediné, kdo se zastavil jsem byla já. Je to tady, pětadvacítka na krku a s ní spojená spousta otázek, ale málo odpovědí…

Vynikající čokoládový cheesecake

Vynikající čokoládový cheesecake

Potřebovala jsem udělat nějaký narozeninový dort, který se bude hodit jako sladká tečka k masovému menu. Jedním z mých nejoblíbenějších je cheesecake. Zamyslela jsem se proto, jak můj „tajný“ cheesecakový recept upravit a připravila jsem boží podzimní variantu s ovocem.

PODCAST

Nebudeme si tady nic namlouvat

Času na čtení máme pořád míň a míň.
Všechny příspěvky si proto můžete poslechnout v namluvené podobě.

Rychlé těstoviny s houbovou omáčkou

Není nad pravé italské těstoviny s perfektní krémovou omáčkou. Podzim je pro ně ideálním obdobím, tak si pojďme jednu takovou vykouzlit.

Tímto příspěvkem vás hluboce urazím

Ok, doufám, že mi tato slova na konci tohoto příspěvku odpustíte, ale snad se mi je v následujících řádcích podaří vysvětlit. Pravděpodobně totiž na sítích nikoho nezajímáte. „Cože? No tak to asi ne, že jo.“ Pojďme si to tedy vysvětlit…

#5 Host: Jakub Enžl-The Strongman

Když jsem se rozmýšlela nad prvním hostem podcastu nebyla jsem si jistá, zda mé pozvání přijme. Na YouTube jsem viděla jeho video, pak druhé, třetí a chtěla jsem vědět, jaký je doopravdy, když odhodí činky. Rozhovor mě musím říct velice příjemně překvapil a povídali bychom si ještě déle.
Pojďte si poslechnout, kdo je Jakub Enžl, když doma zavře dveře, co pro nás znamená autenticita, jaké jsou jeho plány do budoucna, nebo proč nesnáší rajčata 🙂

Nechcete přijít o pravidelnou dávku podcastů?

Není nic snazšího, než mít možnost podílet se přímo na jejich vzniku.
Jenom tak pro vás budu moci dál točit podcasty, které vám pomohou pohnout s vaším obsahem kupředu,
nebo třeba zlepší den.

Podcast můžete podpořit jednorázově skrze Revolut či dlouhodobě přes Patreon.
Děkuji vám!

© Svět podle Olie 2021